Beszéljen legjobbnak értékelt ügyvéddel!

Önnek csak az ügyvéd szokásos munkadíját kell fizetnie, az ajánlás ingyenes.

Hogyan működik?

 

 1. 1., Töltse ki az űrlapot!
  Győződjön meg róla, hogy jól adta meg a telefonszámát és az email címét! 4-5 mondatban röviden foglalja össze, milyen ügyben kérne ügyvédi segítséget!
 2. 2., Ügyvéd kiválasztása
  Az űrlap beküldése után kiválasztjuk Önnek a legjobb értékelésekkel rendelkező ügyvédet, akinek van szabad kapacitása
 3. 3., Telefon
  A kiválasztott ügyvéd 1 munkanapon belül (általában már néhány óra múlva) felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy telefonon megbeszéljék a továbbiakat és időpontot egyeztessenek egy személyes találkozóhoz.
 4. 4., Értékelje az ügyvédet Ön is!
  A személyes találkozó után kérjük, küldjön nekünk visszajelzést, hogy mennyire volt elégedett a találkozóval, mennyire ajánlaná az ügyvédet másoknak is

Korábbi ügyfeleink véleménye a számukra kiválasztott ügyvédekről

Türelmesen meghallgatott, pedig időnként elragadtak az érzelmeim. Megértette a helyzetemet és rögtön vázolta a megoldási lehetőségeket az ügyemben.. Számomra olyan új ionformációkat adott, ami segíteni fogja a jövőbeni döntésemet a lehetséges perrel kapcsolatosan. Amit nagyon hálásan köszönök Dr Nagy Kittinek, hogy komolyan vett engem és a problémámat.

Emberi módon, kedvesen, segítőkészen viselkedett. Készséges volt és végig úgy fogalmazott, hogy érthető legyen minden. Értem azt ezen, hogy nem jogi kifejezésekkel bombázott, hanem végre érthetően elmagyarázta a lehetőségeimet.

Első perctől együttműködő, az időpontkeresésben alkalmazkodó volt. A személyes találkozón fesztelenül tárhattam fel a problémámat, amely kifejtésében ő szakszerűen és tapintatosan irányított. Nagyon szimpatikus és empatikus jogi képviselőre találtam a személyében, akit meg is bíztam a képviseletemmel, ismerős sem ajánlhatott volna jobbat. Kimondottan felszabadultan távoztam az első találkozóról, azzal, hogy a megfelelő szakemberre találtam.