Ügyvéd árak

Az Ön számára az Ügyvédajánló rendszer használata ingyenes, semmilyen plusz költséggel nem jár. Önnek csak az ügyvédi munkadíjat kell kifizetnie, amit akkor is megtenne, ha saját maga választana véletlenszerűen egy ügyvédet.

 

Mennyibe fog kerülni az ügyvéd?

Az ügyvédi munkadíjat több tényező befolyásolhatja. A munkadíj mértéke függ az ügy típusától és komplexitásától valamint attól, hogy az ügyvéd mekkora tapasztalattal rendelkezik ezen a jogi területen. Gyakran előfordul, hogy egy tapasztalt ügyvéd magasabb órabérrel ugyan, de sokkal hatékonyabban dolgozik, mint egy kevésbé tapasztalt, kisebb órabérű ügyvéd és így végül a nagyobb órabérű ügyvéd végez gyorsabban, kevesebbért, jó munkát.

A pontos díjazásról a kiválasztott ügyvéddel az első személyes konzultáció alkalmával állapodhatnak meg.

 

Honnan tudhatom, hogy az ügyvédem jó áron dolgozik majd?

Az Ügyvédajánló gondoskodik róla, hogy az adatbázisában szereplő ügyvédek mind kiváló, tapasztalt szakemberek legyenek, akik megbízhatóan és precízen végzik a munkájukat. Minden egyes látogatónktól, akik rajtunk keresztül találtak ügyvédet megkérjük, hogy töltsenek ki egy rövid kérdőívet és értékeljék az ügyvédjük munkáját és hozzáállását. Ha egy általunk ajánlott ügyvéd szakmai kvalitása kívánnivalót hagyna maga után vagy túl drágán dolgozna, akkor az azonnal kiderülne, hála az ügyfelek visszajelzéseinek.

Így Önnek biztosan olyan ügyvédet tudunk ajánlani, akivel elégedett lesz. Ha mégsem, garanciálisan vállaljuk, hogy ingyen ajánlunk Önnek egy másik kiváló ügyvédet!