Rólunk

Az Ügyvédajánló létrehozása mögött személyes történet áll. Egy szerződéssel kapcsolatos olyan jogi probléma megoldásához kerestünk ügyvédi segítséget, amely probléma nem is létezett volna, ha annak idején a szerződést készítő ügyvéd tisztességesen végezte volna a munkáját. De sajnos csak utólag derült ki, hogy nem így történt és a probléma megoldásával magunkra maradtunk. Felkerestünk egy közeli ügyvédi irodát a problémánkkal, de nem voltunk elégedettek az ügyvéd képességeivel. Ezért felkerestünk egy másik ügyvédet is, akit ismerőseim ajánlottak, majd egy harmadikat és egy negyediket. Fél évvel és több százezer forinttal később jutottunk el az ötödik ügyvédhez, aki meghallgatott, majd 3 óra alatt megoldotta a problémát. Gyakran eszembe jut mi lett volna, ha elsőre ehhez az ügyvédhez mehettünk volna… Az Ügyvédajánlót azért hoztuk létre, hogy Önnel ilyen ne fordulhasson elő.

 

Tapasztalatunk szerint egy jogi eljárás sikere vagy kudarca nagyon gyakran nem azon múlik, hogy az adott ügyben mi az igazságos, hanem hogy mennyire tapasztalt és felkészült ügyvéd képviseli az érdekeinket. Az pedig, hogy éppen jó ügyvédet választottunk-e az gyakran csak az eljárás végére derül ki, amikor már késő.

 

Tehát nagy a tétje az ügyvédválasztásnak.

Ennek ellenére idáig nem volt egy olyan felület, ahol ellenőrizhettük volna, hogy az ügyvédünk korábban hogyan végezte a munkáját, mennyire felkészült, mennyire tapasztalt, mennyire dörzsölt és a korábbi ügyfelei mit mondanak róla.

 

Az életünk minden területén legszívesebben ajánlások útján választunk szakembert. Legyen az fodrász, asztalos, fogorvos vagy ügyvéd, akkor vagyunk biztonságban, ha olyan embert bízunk meg, akit mások már kipróbáltak és szívből ajánlanak. Ezért hoztuk létre az Ügyvédajánló rendszerét, ahol mások már kipróbálták és pontozták az ügyvédeket így biztosítva, hogy csak a legjobb ügyvédek maradhassanak a rendszerben.

 

Célunk, hogy a rendszerünkbe csak a legjobb ügyvédek kerülhessenek be, olyanok, akik Önnek is a lehető leggyorsabban megoldják minden felmerülő jogi problémáját.