Hogyan működik?

Az Ügyvédajánló segít Önnek abban, hogy jogi ügyének képviseletével ne egy véletlenszerűen kiválasztott ügyvédet kelljen megbíznia, hanem egy olyan jó ügyvédet, akinek munkáját nap mint nap pontozzák és értékelik az ügyfelei.

Folyamatosan keressük a legjobb ügyvédeket, akiket a munkájuk minősége alapján szívből ajánlhatunk Önnek. Rendszerünkbe csak olyan ügyvédek kerülhetnek be, akik átmentek egy komoly szűrési folyamaton és csak azok az ügyvédek maradnak a rendszerben, akiket az ügyfeleik folyamatosan kiválónak értékelnek.

1., Röviden írja le, milyen jogi ügyben keres megoldást!

Töltse ki a rövid Ügyvédkérő Űrlapunkat, mi pedig azonnal elkezdünk az adatbázisunkban olyan tapasztalt ügyvédeket keresni, akik megfelelnek az Ön igényeinek.

2., Az Ön személyes Projektmenedzsere saját kezűleg választja ki az Önnek legjobban megfelelő ügyvédet.

Az Ügyvédajánló rendszerében csak olyan ügyvédek vannak, akiknek a munkáját a korábbi ügyfeleik már értékelték. Az Ön személyes Projektmenedzsere kiválasztja Önnek az adatbázisunkból azt az ügyvédet, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik az Önnek szükséges szakterületen, akit a korábbi ügyfelek a legjobbnak értékeltek és jelenleg is rendelkezik szabad kapacitással.

3., Az Ön személyes Projektmenedzsere néhány órán belül e-mailben elküldi Önnek a kiválasztott ügyvéd adatait.

E-mailben értesítjük, amint megtaláltuk az Ön számára kiválasztott tapasztalt, népszerű és kiváló értékelésekkel rendelkező ügyvédet. Az ügyvéd pedig 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, de természetesen Ön is bármikor keresheti az ügyvédet.

4., Egyeztessenek időpontot személyes egy  találkozóra!

A telefonos beszélgetés alkalmával egyeztessenek egy időpontot, ahol személyesen és részletesen elmondhatja az ügyvédnek, hogy milyen problémával kapcsolatban van szüksége jogi segítségre.

5., Kezdjék meg a közös munkát!

Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz az Ön számára kiválasztott ügyvéddel, hiszen olyan ügyvédet ajánlottunk Önnek, akivel a korábbi ügyfelei is maximálisan elégedettek voltak. Így nyugodtan meg is kezdhetik a közös munkát. Ha valamiért mégsem lenne megfelelő Önnek ez az ügyvéd (pl. túl messze van lakhelyétől), akkor csak jeleznie kell és mi ingyen keresünk Önnek egy másik kiváló ügyvédet.

6., Értékelje Ön is az ügyvédje munkáját!

Önnek is olyan ügyvédet ajánlottunk, akivel mások már dolgoztak együtt és értékelték a munkáját. Innen tudjuk, hogy jó szívvel ajánlhatjuk-e az ügyvédet másoknak is. Kérjük, hogy Ön is ossza meg tapasztalatát az ügyvédjéről és ezzel segítse, hogy mások is kiváló ügyvédeket bízhassanak meg!

Kattintson és kérjen ingyenes visszahívást a kiválasztott ügyvédtől!