GYAKORI KÉRDÉSEK

Ingyenes a szolgáltatás?

Az Ügyvédajánló szolgáltatásai az ügyfelek számára ingyenesek, Önnek csak az ügyvédi munkadíjat kell kifizetnie az ügyvédnek (ahogy tenné akkor is, ha nem az Ügyvédajánlón keresztül választott volna ügyvédet). Így tehát Ön plusz költség nélkül tudja magának biztosítani, hogy kiváló ügyvéddel dolgozzon együtt.

 

Sikerdíjban vállalják-e az ügyvédek?

Sajnos a legtöbb esetben a valóban tapasztalt és sikeres ügyvédek nem vállalnak sikerdíjban ügyeket. Kivételt képezhetnek az olyan esetek, ahol sok tízmilliós ügyről van szó.

 

Budapesten kívül is tudnak ügyvédet ajánlani?

Az Ügyvédajánló szolgáltatása jelenleg csak budapesti ügyvédeket tud ajánlani. Természetesen a szolgáltatást igénybe vehetik vidéki látogatóink is, de nekik be kell utazniuk a fővárosba, hogy találkozzanak az ügyvéddel.

 

 Miért érdemes használni az Ügyvédajánló rendszerét?

Az, hogy egy szakember hogyan végzi a munkáját gyakran csak utólag derül ki. Vannak azonban olyan területek, mint például a jog, ahol az ember túl sokat kockáztat, ha csak később derül ki, hogy jó ügyvédet bízott-e meg a képviseletével. Az Ügyvédajánló oldalán csak olyan ügyvédek vannak, akiket már sok látogatónk megbízott és értékelte a munkáját. Így Ön előre tudhatja, hogy az ügyvédje mennyire jó és hogyan fogja végezni a munkáját.

 

Hogyan működik?

Önnek nincs más dolga, mint néhány mondatban leírni, milyen ügyben keres ügyvédet. Ezután mi kiválasztjuk az adatbázisunkból a korábbi ügyfelek által legjobbnak ítélt olyan ügyvédet, aki tapasztalt ezen a jogterületen és jelenleg is van szabad kapacitása. Ezután összekötjük Önt a kiválasztott ügyvéddel, hogy meg tudjanak beszélni egy időpontot a személyes találkozóhoz. Bővebben itt olvashat arról, hogyan működik az Ügyvédajánló.

 

Mi a teendőm miután kértem ügyvéd ajánlást?

Kérjük, várjon türelemmel. Munkatársunk munkanapokon néhány órán belül kiválasztja az Önnek legmegfelelőbb ügyvédet, akinek az adatait el is küldi az Ön számára. Egy munkanapon belül a kiválasztott ügyvéd keresni fogja Önt telefonon, hogy időpontot egyeztessenek a személyes megbeszéléshez.

 

Hogyan értékelhetem az ügyvédem?

Miután megkezdték a közös munkát az ügyvéddel, küldünk Önnek egy kérdőívet, ahol Ön név nélkül értékelheti és pontozhatja az ügyvéd munkáját. Az Ön értékelése is segít abban, hogy továbbra is csak a legkiválóbb ügyvédeket ajánljuk tovább.

 

Mit jelent a garancia?

Teljesen biztosak vagyunk benne, hogy az Önnek ajánlott ügyvéd kiváló szakember. Ha azonban valamiért Ön mégsem elégedett a választásunkkal, akkor (ahogy azt a Garancia oldalunkon is olvashatta) nincs más dolga, mint hogy ezt jelzi nekünk, mi pedig ingyen keresünk és ajánlunk Önnek egy másik, hasonlóan kiváló ügyvédet.

 

Biztonságos a rendszer használata?

Teljes mértékben. A weboldalunkon beküldött adatok szigorú SSL titkosítással kerülnek elküldésre, melyekhez illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá. Erről bővebben a Biztonság oldalunkon olvashat.